top of page
IMG_7705_edited.jpg

DIENSTEN

Bij een aantal activiteiten neem ik vooraf persoonlijk contact met je op voor verdere informatie en een intake.

IMG_7791_edited.jpg

ENERGETISCHE ONDERSTEUNING OP AFSTAND

Ter ondersteuning op een situatie, lichamelijk, geestelijk, emotioneel, spiritueel of energetisch gebied. 

 

 

 

 

Hoe werkt dit?

Op afstand een behandeling ontvangen werkt eigenlijk hetzelfde als een normale behandeling. Alleen zijn wij niet bij elkaar aanwezig in één ruimte. Je kan bij deze behandeling dus gewoon thuis blijven en dat biedt voordelen als je wat meer aan huis gebonden bent. Wanneer je een afstandsbehandeling ontvangt, ga je bij voorkeur ontspannen zitten of liggen op een comfortabele plek. Het kan zijn dat je dan sensaties of andere reacties voelt, maar dit hoeft niet per se. Of je het nu waarneemt of niet, de werking vindt al plaats. Mocht je wel iets voelen kan het zijn in de vorm van reacties of sensaties in je lichaam, in je gedachten of je gevoel.

 

Alles is Energie

Energie zit in elke cel van ons lijf en om ons heen en het verbindt ons met onze omgeving. Als we gezond zijn is onze energie kan ongeremd stromen. Door invloeden van binnen in je en vanuit je omgeving, kan je energieveld uit balans raken. Dit kan de oorzaak zijn van verschillende lichamelijk, spirituele, energetische, mentale en/of emotionele problemen.

Tijdens een afstandsbehandeling help ik je om jouw energie weer meer licht en vrij te laten stromen. Als Spaceholder en Souldoula stem ik af op jouw energie en kan ik zo waarnemen wat er uit balans is en deze blokkades meteen verzachten of volledig verwijderen. Het bijzondere van energetische behandeling is dat het net zo krachtig werkt op afstand als wanneer je zou langskomen voor een sessie fysiek.

    Herstel en/of balans in:      

 • lichaam, geest en ziel

 • beleving van emoties

 • meridianen en wondermeridianen

 • chakra’s

 • organen en weefsels

 • skelet en gewrichten

 • regulerende systemen

 • energieveld

 • levensritme

 • innerlijk kind

 • situatie in het verleden, heden of toekomst

 • etc.

Waar je ook bent in de wereld, ik kan je ondersteunen.

Deze behandeling geef ik op basis van een vrij bedrag. De enige universele voorwaarden is dat er zuivere intenties zijn bij het bepalen van jouw bijdrage.

   Opruimen en verwijderen van

 • onverwerkte emotionele pijn en blokkades

 • overgenomen, geërfde of verweven blokkades

 • doorbreken hartmuur

 • negatieve overtuigingen

 • belastende mentale energie en bewustzijn

 • contracten, vloeken, koorden, etc

 • negatieve belasting in de familielijn

 • karmische belasting

 • pre-conceptie, pre-nataal en geboortetrauma

 • etc

IMG_7626.jpg

1 OP 1 BEGELEIDING EN ONDERSTEUNING, CEREMONIE EN CURSUS OVER ROUW, VERLIES EN STERVEN.

‘Sterven, rouwen en verlies is voor iedereen anders: er is geen one size fits all’

Sterven

Veel mensen gaan ervan uit dat een goede dood een dood is waarbij de stervende cliënt omringd is door familie en vrienden. 

Maar de stervensfase is een bijzonder en intiem proces. Soms duurt het maanden en soms enkele dagen. Ik merk dat er een taboe heerst om over dit proces te praten en dat er meestal “zwaar” naar gekeken wordt. 

Daarom wil ik ook de mooie kanten en mijn kennis die ik nu al heb en blijf ontwikkelen delen met anderen, ook anderen hierin ondersteunen. 

 

Het aller belangrijkste vind ik persoonlijk dat de behoefte, verwachtingen, normen en waarden van de cliënt centraal staan. Daarbij moet je soms zelf jouw mening, normen en waarden aan de kant zetten maar kan je wel je grenzen hierin bewaken. 

 

Rouwen

Dit doet iedereen op z’n eigen manier. Rouwen heeft niet alleen met de dood te maken maar je kan ook om andere gebeurtenissen rouwen. Denk bijvoorbeeld aan:

 

 • Het overlijden van een dierbare

 • (echt)scheiding, verbroken relaties

 • Ziekte, ongeval, pijn, handicap

 • Werkverlies door ontslag, ziekte, pensioen, faillissement,...

 • Verhuizen, verlies van materie

 • Abortus, euthanasie

 • Verlies van een prille zwangerschap, kinderloosheid en IVF

 • Lege-nest-syndroom

 • Adoptie

 • Het verlies van dieren

 • Microtrauma's en trauma's

 • Verlies van macht, ego, status

 • Verlies van dromen, verlangens, gemiste kansen

 • Verlies van spullen die je dierbaar waren

 • Verlies van baan of carrière

 • verlies dat niet erkend wordt, door niemand gezien wordt..

 • Enzovoort…

Verlies

Dit gaat vaak om het nemen van afscheid, het zoeken naar de betekenis van verlies en opnieuw leren geloven in de toekomst en in het leven.

 

Om dit proces te ondersteunen geef ik hier mooie ceremonies en cursussen over. ook geef ik 1 op 1 begeleiding aan nabestaande of mensen die palliatief en/of terminaal zijn, ik kom dan aan huis.

Je kan mij hiervoor benaderen of houdt voor ceremonies en cursussen mijn agenda in de gaten :)

IMG_7616.jpg

YOGA NIDRA

Yoga Nidra is een bewuste staat van slaap, je lichaam slaapt maar je bent toch volkomen wakker.

Het mooie van Yoga Nidra is dat je eigenlijk helemaal niets hoeft te doen. Bij Yoga denk je al snel aan houdingen. Maar bij Yoga Nidra hoef je alleen maar op je rug te liggen met je ogen dicht. Vervolgens luister je naar een Nidra sessie. Tijdens de sessie word je op een systematische manier tot ontspanning gebracht. Je ervaart een diepe ontspanning op fysiek, mentaal, emotioneel en energetisch niveau. Ontdek de healing space tussen waken en slapen.

Tijdens de Yoga Nidra wordt je gevraagd een besluit te nemen. Een positieve zin die je richting geeft. Dit wordt ook wel Sankalpa genoemd. Je onderbewust zijn neemt het besluit in zich op. Yoga Nidra is een ontspanningstechniek uit India. De Nidra technieken stelt body en mind in staat om tot een diepe ontspanning te komen en kalmeert het autonome zenuwstelsel. Yoga Nidra, of ook wel the yogic sleep, versterkt het zelfgenezend vermogen van het lichaam. 1 sessie Yoga Nidra staat gelijk aan 4 uur slaap!

De volgende technieken kunnen aan bod komen:

☼ Verschillende ontspanningsoefeningen en body scan

 Toepassen van de mantra So Ham en Ohm & Yoga Nidra ademhaling.

☼ Point to point Movement & stillness

☼ Entire body tension & relaxation

☼ Savasana

☼ Verschillende chakra oefeningen

☼ Begeleiding met sjamanentrommel

☼ Werken met verschillende intenties

☼ Af en toe op gevoel zal ik ook klankontspannings-instrumenten gebruiken.

Klik op het knopje agenda om te zien wanneer ik Yoga Nidra sessies geef, je bent van harte welkom ☼

IMG_7695_edited.jpg

ADEMREIS * PSOAS RELEASE * KUNDALINI ACTIVATIE

Transformational breathwork

Jouw adem is een superkracht voor het verbeteren van je geestelijke, lichamelijke, energetische, emotionele en spirituele gezondheid!

Psoas release

Whenever there is tension, it needs attention” Gabor Maté”

Psoas ''Spier van de ziel'' 

Kundalini activatie

Dit is een zachte maar krachtige transmissie van pure bronenergie die met jouw eigen kundalini energie resoneert.  

Ademreis:

Ademen is leven, ademen is voelen.

Dit ken je waarschijnlijk wel: je begeeft je in een spannend moment en je adem gaat hoog in je borstkas zitten of stokt zelfs helemaal. Wanneer we niet ademen, hoeven we niet te voelen. Alleen: die spanning die we op dat moment niet binnenlaten in onze gevoelswereld, wordt opgeslagen in ons lichaam. Door met de verbonden adem die plekken in jezelf weer aan te raken, zeg je ‘ja’ tegen het voelen van die spanningen en daarmee zeg je ‘ja’ tegen het leven.

 

De bewust verbonden adem is een krachtige en tegelijk zachte manier om in contact te komen met je lichaam en geest.

Transformational Breath® is een krachtige ademhalingsmethode die bijdraagt op elk holistische niveau; zowel fysiek, energetisch, mentaal, emotioneel als spiritueel welzijn. Het is een specifieke vorm van verbonden ademwerk die kan helpen om negatieve patronen en overtuigingen te transformeren. Door de ‘verbonden’ manier van ademen krijg je toegang tot (onbewust) emotionele en fysieke trauma's die in je lichaam liggen opgeslagen, en krijg je de mogelijkheid deze te integreren. 

 

Tijdens een Transformational Breathing sessie wordt er ongeveer een uur geademd. Niet op een normale manier; je ademt door de mond, vanuit de onderbuik, diep in. Je ademt kort en ontspannen door de mond uit. Deze manier van ademen brengt een flow van lucht op gang wat ervoor zorgt dat er zuurstof naar de cellen gaat en de spanning in het lichaam zich langzaam gaat ontspannen. De spierspanning laat los en de trauma’s of negatieve emoties worden als het ware meegenomen met de adem. Het kan zelfs zo zijn dat je heel hard gaat huilen, spiertrekkingen hebt of geluiden maakt. Geen een keer is echter hetzelfde. Na een eerste heftige Transformational Breathing sessie, kan je een tweede keer juist een hele warme, fijne ervaring hebben. Met Transformational Breathing kan je dus problemen wegademen en je lichaam letterlijk laten transformeren. Veel mensen die zo’n sessie hebben gedaan ervaren ruimte in het lichaam en komen weer nader tot zichzelf. 

 

Het is niet aan te raden om Transformatioal Breathing op jezelf uit te voeren. Als je het namelijk verkeerd doet, kan het zijn dat er hyperventilatie ontstaat. En laat dat nou een adempatroon zijn dat je juist wilt vermijden. Als coach houd ik je de hele sessie in de gaten en geeft tips en steun waar nodig. Daarnaast gebruik ik als het nodig is instrumenten en acupressuur. Ook kan een sessie als heftig ervaren worden door de intense emoties die los kunnen komen. Na de sessie zal ik dan ook de nodige nazorg bieden en je liefdevol opvangen.

Psoas release:

De psoas wordt de ook de spier van de ziel genoemd en dat is niet voor niets. Het is de plek, diep in ons lichaam verborgen, waar onze emoties worden opgeslagen. De psoas is de spier die het onderste deel aan de achterkant van onze wervelkolom verbindt met de binnenkant van het bovenbeen, en reageert instinctief als we onrust, onveiligheid en stress ervaren. Dit uit zich onder andere in heup-, buik- en rugklachten.

 

De psoas staat voor de expressie van onze intelligentie, ons bewustzijn en onze ziel.

 

Als we vast zitten in ons hoofd, zitten we ook vast in ons lijf. Het is een constante uitwisseling van je lichaam, je emoties en je werkelijke Zijn, je Ziel. 

 

We spannen onze spieren aan als er gevaar dreigt. Een nuttige automatische overlevingsreactie van ons lichaam. 

Ons lichaam reageert in vechten, vluchten, bevriezen en volgen/pleasen.

 

Onze psoas spier kunnen we (re)activeren om zo de balans in ons autonome zenuwstelsel te herstellen. Er is niet zoiets als een weke of zwakke psoas, ze kan slechts vermoeid of uitgeput zijn. Tijdens een psoas release sessie begeleid ik je liefdevol en op een holistische manier doormiddel van oefeningen, acupressuur en breathwork. 

Kundalini activatie:

Volgens de yogi’s zijn de twee zenuwkanalen die als slangen langs de ruggengraat omhoog wervelen een combinatie van mannelijke en vrouwelijke energie. Ida is het linker kanaal – of slang – afgebeeld in de kleur wit, en representeert vrouwelijk, koude en de maan. Pingala is het rechter kanaal, rood, en representeert mannelijk, warmte en de zon.

In het midden bevindt zich de Sushumna, het centrale kanaal waardoor en waarlangs Kundalini omhoog klimt, van de wortel of Muladhara-chakra, tot aan de kroon of Sahasrara-chakra. De energie stroomt vanaf de basis van de ruggengraat – die door yogi’s Godin Shakti wordt genoemd – langs de ruggengraat omhoog naar God Shiva, de kroon. Zodra de kundalini energie de hersenen bereikt, of de bovenste chakra’s, is volgens de yogi’s de ziel vrij, is mannelijke en vrouwelijke energie samengevoegd en wordt verlichting bereikt of ervaren. Net als vele andere stappen op je spirituele reis, kan kundalini energie soms door ademhalingsoefeningen, door yoga, bewustzijn en activatie worden opgewekt.

Hierdoor kan jouw lichaam spontane bewegingen gaan maken, kunnen er klanken ontstaan en kunnen onderdrukte emoties vrijkomen zoals boosheid, verdriet maar ook vreugde. De ervaring en wat er vrij mag komen is bij iedereen anders. 

Wat kan je verwachten?

☼ Een digitale intake vooraf

☼ Meditatie vooraf om eerst te 'landen'.

☼ Veilige plek waar privacy gewaarborgd wordt.

☼ Combinatie van oefeningen, breathwork en acupressuur 

☼ Ik zal tijdens de sessie meevoelen en observeren en ondersteunen met aanmoedigende en/of troostende woorden.

☼ indien nodig; muziek, verschillende klanken en instrumenten.

☼ Sjamanistische kennis wordt er ingezet.

☼ Eventueel nazorg.

Deze sessies geef ik individueel maar ook in kleine groepen van maximaal 4 mensen. Het is mogelijk dat grotere groepen deelnemen, dan zal ik de de krachten bundelen met een andere coach zodat er genoeg aandacht is voor alle deelnemers.

1 sessie duurt 2 tot 2,5 uur.

AANVULLEND AANBOD

Alleen bij genoeg belangstelling en op aanvraag verzorg ik het volgende in mijn praktijkruimte of op locatie. 

Rite of the Womb

Sound Journey

Cacao & blauwe Lotus ceremonie 

IMG_7632.jpg
bottom of page