top of page
9C3F2756-DFDC-47FB-A516-A66119B2FED3.jpeg

OVER MIJ

´´De beste versie van mezelf, elke dag´´ - Nadja

Welkom ☼

Zelfliefde, zelfontplooiing en in mijn kracht staan, staat centraal in mijn leven.

Ik ben een spontaan, warm, open en eerlijk persoon. 

Al jong ontdekte ik mijn gaven zoals helder-voelen en helder-zien en mijn sterke intuïtie (helder-weten). Ik droomde als kind over gebeurtenissen die dan later uitkwamen en ik voelde de fysieke pijn en emoties van anderen.  Als kind kon ik moeilijk overweg met alles wat ik aanvoelde en wou ik er niet altijd wat van weten. Gelukkig durf ik mij er nu voor open te stellen en weet ik er mee om te gaan. Ook mede door mijn ouders heb ik veel geleerd vanuit intuïtie, liefde voor natuur en met kruiden werken.

Als palliatief verpleegkundige ben ik werkzaam in de thuiszorg en in een hospice. In de afgelopen 16 jaar is de stervensfase van zorgvragers altijd een belangrijk onderdeel van de zorg geweest die ik gegeven heb. 

Elke fase in de palliatieve zorg is uniek en intiem.

Naast de zorg-studies die ik gevolgd heb, heb ik ook verschillende andere studies gevolgd en ben ik o.a. verlies ondersteuner en rouwbegeleider en richt ik mij op de complementaire zorg, een mooie aanvulling. Het is mijn passie om anderen te inspireren om passende zorg aan te bieden en te mogen begeleiden in rouw en verliesverwerking.

Daarnaast geef ik ook training in de complementaire zorg of 1 op 1 begeleiding.

Aanvullend heb ik de volgende opleidingen gevolgd;  Rider Waite tarot, Reiki 1, 2, master en reiki trainer, klankschaal-behandelaar, HBO opleiding tot Holistisch Therapeut, Sjamanistisch coach en Transformational ademcoach, Kundalini Master Initiatie Trainer, Verliesondersteuner en Rouwvrouw. 

Het voelt als een roeping om mijn medemens te helpen en ondersteunen.

bottom of page