top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverNadja.Zorgt

Mijn gouden driehoek 💫

Mijn gouden driekoek


💜 Amethyst 💜


Heeft een beschermende en zuiverende werking. Het is een steen die helpt om je overactieve geest tot rust te brengen en helpt je om in alle rust naar binnen te keren zodat je contact kunt maken met je innerlijke wijsheid.


🤍 Bergkristal 🤍


Is een sterke energetische steen en brengt positieve en vitaliserende energie. Het is een steen die je helderder laat waarnemen en neutraliteit verbetert.


💗 Rozenkwarts💗


Is de steen van de liefde en vrede en heeft een heerlijke zachte energie. Rozenkwarts maakt mild en bewust van je kwetsbaarheid. Het is een steen die je bevrijdt van zorgen en kalmerend werkt bij boosheid of teleurstelling. Rozenkwarts opent en zorgt voor innerlijke genezing en meer eigen liefde.


💫Gouden Driehoek 💫


Wanneer je een Gouden Driehoek wilt leggen is het belangrijk dat je dit met volle aandacht doet. Het leggen van een Gouden Driehoek met een intentie zal de energetische ervaring versterken. Leg de Gouden Driehoek op een plek die voor jou goed voelt. Door de stenen in een driehoek te leggen begint de energie van de stenen te stromen en vullen ze elkaar aan. De stenen hoeven niet per se dezelfde vorm te hebben maar zorg er wel voor ze ongeveer dezelfde grootte hebben zodat iedere steen de ander evenveel kan versterken.


13 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page